fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimarul Sebeșului, infectat cu COVID-19

Primarul Sebeșului, infectat cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor, a anunţat marţi seara că a fost depistat cu COVID-19.

“Cu toată responsabilitatea, am luat toate măsurile care se recomandă în acest caz și vă îndemn să nu lăsați garda jos, să vă îngrijiți sănătatea! Am convingerea că vom trece și peste aceste vremuri, că vom învăța să trăim cu virusul, iar în final, oamenii vor fi învingători. Toți colegii din primărie au o stare de sănătate îmbunătățită, iar eu am primit toate îngrijirile medicale necesare”, a transmis primarul Dorin Nistor pe pagina sa de Facebook.

Primul caz de infectare cu COVID-19 a fost depistat la Primăria Sebeş în urmă cu două săptămâni şi jumătate. După câteva zile, au fost anunţate alte nouă cazuri pozitive. Un alt focar activ în Sebeş este la o fabrică din domeniul confecţiilor.

(FOTO: Facebook / Dorin Nistor)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel