Carrefour a deschis primul magazin din județul Timiș cu case 100% Self Service, în care clientul scanează produsele individual, la casă sau folosind funcția Scan & Pay din aplicația Carrefour, iar plata se face cash sau cu cardul.

Situat în Timișoara, pe strada Perlei nr. 16A, magazinul este cel de-al 15-lea supermarket Carrefour din Timiș și cel de-al 190-lea din rețeaua națională de supermarket-uri Carrefour.

Carrefour Market Timișoara Lipovei pune la dispoziția clienților peste 9000 de produse, dintre care produse românești provenind de la producători locali, o gamă de preparate gastronomice specifice zonei, produse marca proprie Carrefour etc.

„Odată cu deschiderea noului supermarket din Timișoara, Carrefour pune pe harta orașului primul magazin dotat 100% cu case Self Service și vine în întâmpinarea nevoilor timișorenilor cu o experiență interconectată, completă de cumpărături, prin servicii offline și online, totul în deplină siguranță. Indiferent de felul în care aleg să cumpere, direct din magazin, comandând pe site-ul Carrefour sau prin aplicația BRINGO, consumatorii găsesc zilnic produse de calitate la prețuri accesibile”, a declarat directorul supermarketului Carrefour Timișoara Lipova, Gabriela Belecciu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania