Părintele Varlaam de la Mănăstirea Partoș, unul dintre cei mai îndrăgiți preoți din județul Timiș, a fost diagnosticat cu COVID-19 și este internat la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

„Padre”, cum îi spun credincioșii care-l cunosc, a transmis un mesaj prin care sfătuiește lumea să respecte regulile de prevenire a infectării cu coronavirus și îndeamnă oamenii să se roage pentru bolnavii și pentru medicii și personalul medical implicați în lupta cu virusul.

“Dragilor,

Din păcate după primirea rezultatelor testului am fost declarat pozitiv. Se pare că fratele acesta, Covid, nu m-a ocolit. Voi rămâne probabil internat o vreme. Vă rog să vă amintiți de mine în rugăciunile voastre, după cum să vă rugați și pentru toți bolnavii și pentru medicii și personalul medical care fac atât de mult bine și care au o misiune deloc ușoară.

Vă port și eu în gândurile mele. Sunteți o icoană deasupra căreia mă odihnesc și de la care îmi iau putere. Suntem împreună. Mereu împreună.

Respectați, vă rog, regulile. Masca, distanța, igiena mâinilor… Știți cât de mult țin la asta. E esențial! Vremurile nu sunt bune…

Dacă cineva dintre voi ati fost în contact cu mine sau cu oamenii din proximitatea mea si observați simptome, vă rog mult să vă căutați medicul de familie, faceți testul și să aveți grijă de voi.

Rămâneți statornici în dragoste! Vă îmbrățișez din suflet!

Ps. Mulțumesc pentru (deja) atâtea mesaje frumoase care mi-au mișcat inima.. Sunteți tezaurul meu!

P. Varlaam (Padre)”, a transmis părintele pe pagina de Facebook a Mănăstirii Partoș.

(FOTO: Facebook / Mănăstirea Partoș)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania