Timișorenii au, începând de astăzi, posibilitatea de a accesa gratuit internetul în toate tramvaiele din oraș, au anunțat reprezentanţii Societăţii de Transport Public Timişoara. Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, orice posesor de smartphone, tabletă sau latop care călătorește cu tramvaiul trebuie doar să activeze Wi-Fi-ul, să caute reţeaua STPT şi să dea Accept.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Instalarea dispozitivelor wi-fi în tramvaie, autobuze, troleibuze şi vaporaşe a început la Timişoara la începutul lunii septembrie, iar acum toate mijloacele de transport sunt echipate, astfel că orice călător se poate conecta la internet gratuit. Astfel, toate mijloacele de transport în comun din Timişoara au, începând de luni, 19 octombrie, internet wi-fi gratuit.

”Conectarea la servicul de Internet gratuit în mijloacele de transport în comun poate fi făcută de orice posesor de smartphone. Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, se activează Wi-Fi-ul, se caută reţeaua STPT şi se dă Accept”, au anunțat reprezentanţii STPT printr-un comunicat de presă dat publicității luni dimineață.

Internetul wireless pentru călătorii din mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public Timişoara face parte din planul Primăriei Timişoara de a transforma municipiul într-un oraş smart. Servicul de internet a fost achiziţionat de la RCS-RDS. Pentru acest serviciu, STPT plăteşte lunar suma de 0.833 de lei, fără TVA, costuri care implică mentenanţa pentru doi ani de zile, dar şi instalaţiile. 185 de mijloace de transport în comun din Timişoara sunt dotate cu aceste echipamente.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania