Organizația județeană Hunedoara a Partidului Național Liberal a depus la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 22. listele pentru alegerile parlamentare, aducând în fața electoratului profesioniști care să poată reprezenta cu cinste județul în forul legislativ.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

„În mai puțin de un an de când a preluat guvernarea, PNL a demonstrat că, prin competență și profesionalism, România se poate dezvolta și moderniza într-un ritm susținut. PNL a dovedit că atunci când interesele românilor sunt puse pe primul plan, lucrurile merg în direcția bună. Cu o majoritate în Parlament, PNL va putea adopta legile necesare pentru a continua investițiile în întreaga Românie.

Tocmai de aceea, echipa de candidați pe care filiala PNL Hunedoara o propune pentru Parlamentul României este formată din oameni competenți, bine pregătiți, care vor reprezenta cu onestitate interesele hunedorenilor în Senat și Camera Deputaților.

PNL Hunedoara aduce în prim-planul aceste echipe oameni noi, care au și voința, și capacitatea de a pune umărul pentru dezvoltarea și modernizarea județului nostru, prin proiectele și programele susținute de PNL, în acord cu așteptările hunedorenilor.

Ne dorim ca județul Hunedoara să devină un pol de dezvoltare în Transilvania, iar calitatea vieții oamenilor din această zonă să crească. Ne dorim un județ care să atragă investiții și locuri de muncă bine plătite, realități care sunt posibile dacă vom dezvolta infrastructura. Așa cum au reușit și celelalte județe din jurul nostru, așa vom reuși să schimbăm în bine și județul Hunedoara. Dezvoltând Hunedoara, dezvoltăm România!”, a declarat Vetuța Stănescu, președintele Organizației Județene a PNL Hunedoara.

Lista PNL HUNEDOARA pentru Camera Deputaților :

 1. Vetuța Stănescu,
 2. Lucian Ovidiu Heiuș,
 3. Ovidiu Ilie Furdui,
 4. Doris Visirin,
 5. Vlad Lăutaru,
 6. Dorin Petresc,
 7. Cosmin Olărașu
 8. Ioan Cristea.

Lista PNL HUNEDOARA la Senat:

 1. Vasilică Potecă,
 2. Lucica Dina Muntean,
 3. Dorin Ioan Petrui,
 4. Mircea Rovinar
Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania