Președintele Consiliului Județean (CJ) Brașov, Adrian Veștea, a anunțat că, în fiecare săptămână, va vizita o localitate din județ pentru a verifica stadiul proiectelor administrației județene, a discuta cu reprezentanții administrațiilor locale și cu locuitorii despre dezvoltarea comunităților în care trăiesc.

“Biroul meu este județul Brașov! Începând cu 1 noiembrie, o zi pe săptămână, biroul meu se mută în județ. Voi fi în fiecare localitate, voi asculta fiecare cetățean care are propuneri constructive, voi verifica personal proiectele pe care Consiliul Județean le are în desfășurare, fiecare șantier, voi discuta cu toți primarii, indiferent de culoarea lor politică! În fiecare luni voi anunța pe pagina mea de Facebook, ziua și localitatea în care voi merge în acea săptămână, în funcție de urgențele din activitatea mea de zi cu zi. Vă aștept la aceste întâlniri pe toți cei care sunteți interesați de bunul mers al lucrurilor în județul nostru. Fără costum, fără cravată, dar cu bună credință și cu dorința de a contribui împreună la dezvoltarea comunităților brașovene. Voi avea, ca și până acum, un mandat transparent, un dialog permanent și deschis cu dumneavoastră, brașovenii și voi acționa pentru o administrație din ce în ce mai performantă și mai apropiată de oameni!”, a transmis Adrian Veștea pe pagina sa de Facebook.

Campania “Biroul meu este județul Brașov!” este o continuare a proiectului „De vorbă cu brașovenii”, care a avut loc anul trecut la inițiativa președintelului CJ Brașov în localitățile urbane din județ.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania