Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, s-a izolat la domiciliu după ce soţia sa, care este medic, a fost confirmată cu noul coronavirus. Dolha s-a testat la rândul său, rezultatul fiind aşteptat miercuri.

“Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, şi-a suspendat temporar activităţile din agenda de lucru şi s-a izolat la domiciliu după ce soţia sa, medic de profesie, a fost depistată pozitiv la testul CoVid-19. Precizăm că domnul prefect a efectuat testul CoVid-19 în această dimineaţă, urmând să primească rezultatul în cursul zilei de astăzi”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Prefecturii Bistriţa-Năsăud.

Conform sursei citate, Stelian Dolha va participa prin intermediul aplicaţiilor on-line la şedinţele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi va păstra în permanenţă legătura cu colegii săi de la Instituţia Prefectului pentru gestionarea activităţilor curente.

“Pe această cale prefectul le recomandă tuturor locuitorilor judeţului să se protejeze pe ei şi pe cei apropiaţi, să evite aglomeraţiile şi să respecte măsurile de siguranţă pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus”, au arătat reprezentanţii Prefecturii.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania