Produs de Hunedoara – Bun și fain, cu drag din Ardeal

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Producătorii de produse tradiționale și ecologice, precum și artizanii și meșterii populari din județul Hunedoara sunt invitați să se înscrie pentru promovare gratuită pe platforma www.produsedehunedoara.ro.

Acest site este funcțional de la jumătatea anului în curs, iar o parte dintre producătorii locali din județ se bucură deja de o promovare constantă în mediul online. Platforma este gestionată de Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara, instituție publică aflată în subordinea Consiliului Județean Hunedoara.

Informațiile disponibile pe site sunt structurate în patru mari categorii: Produse Agricole, Meșteri Populari, Artizanat și Produse de Artizanat, Magazine și Mari Producători. În aceste secțiuni sunt promovate produse apicole, dulcețuri, siropuri, lactate și brânzeturi, fructe, legume, uleiuri, produse de panificație și patiserie, obiecte din lemn, ceramică, țesături și alte piese de artizanat.

De asemenea, în paralel au fost create pe rețeaua de socializare Facebook grupul și pagina dedicate producătorilor locali, în care consumatorii interesați pot găsi cu ușurință oferte de produse locale și pot intra în contact direct cu producătorii acestora.

Pentru a vă înscrie pe platforma www.produsdehunedora.ro , puteți trimite o solicitare prin intermediul site-ului sau pe adresa de e-mail adeh_hd@yahoo.com.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania