Impozitele și taxele locale pentru anul viitor, pentru persoanele fizice și juridice din municipiul Deva, își vor păstra nivelurile din 2020, a anunțat miercuri primarul Devei, Florin Oancea.

Proiectul de hotărâre în acest sens va fi supus atenției cetățenilor Devei și aprobării de către consilierii locali într-o ședință viitoare.

Potrivit Codului fiscal, nivelurile impozitelor și taxelor locale vor suferi, în anul 2021, doar indexarea cu 3,8% conform ratei inflației pentru anul fiscal anterior, comunicată de Institutul Național de Statistică.

Proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelurilor impozitelor și taxelor locale în municipiul Deva, pentru anul 2021 poate fi consultat pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva, – www.primariadeva.ro – Secțiunea Ședințe de Consiliu Local – Proiecte de hotărâri. Cetățenii care doresc să transmită propuneri, sugestii sau opinii cu privire la acest proiect o pot face pe adresa de e-mail: primar@primariadeva.ro, până la data de 10 noiembrie anul acesta.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania