Consilierii județeni din Maramureș au ales miercuri, în ședință extraordinară, vicepreședinții administrației județului.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Noii vicepreşedinţi ai Consiliului Județean Maramureş sunt Doru Alexandru Lazăr (PNL) şi Radu Daniel Trufan (USR PLUS).

„Începând de astăzi avem o conducere completă la nivelul Consiliului Județean Maramureș, care exprimă voința maramureșenilor. Alegerea lui Doru Lazăr și a lui Radu Trufan în funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Maramureș reflectă votul din 27 septembrie pentru proiectele din Planul lui Bogdan. Am construit o majoritate în jurul Pactului de bună guvernare locală în Maramureș împreună cu reprezentanții Alianței USR Plus, singurii care au răspuns apelului meu lansat public de a semna împreună un Pact care are la bază transparența decizională și performanța în administrație. Acum suntem pregătiți să trecem la treabă și să ne concentrăm pe implementarea proiectelor de care Maramureșul are mare nevoie. Consiliul Județean Maramureș va fi un partener al tuturor primăriilor din județ, indiferent de culoarea politică a primarilor, deoarece toți maramureșenii au nevoie de drumuri mai bune, de alimentare cu apă, de canalizare sau de racordare la rețeaua de gaze naturale”, a declarat președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan.

——————–

”Este foarte important ca încrederea care ne-a fost acordată de către maramureșeni să fie recompensată de noi prin efort maxim, cu seriozitate și sunt ferm convins că, împreună cu toți colegii din Consiliul Județean, vom face ca Maramureșul să fie unul dintre județele de top din România în următorii ani” (Doru Alexandru Lazăr, vicepreședinte al CJ Maramureș)

——————–

”Voi milita constant pentru decență și transparență. Consider că lipsa transparenței înseamnă reducerea gradului de încredere a cetățeanului față de instituțiile statului. (…) Noi, Alianța USR PLUS, ne-am angajat astăzi, semnând un pact cu Partidul Național Liberal, că vom susține toate proiectele de investiții și că vom milita constant pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Considerăm că o bună colaborare cu autoritățile locale, centrale sau cu mediul de afaceri este necesară pentru că toate resursele, publice sau private, trebuie puse în slujba dezvoltării acestui județ” (Radu Daniel Trufan, vicepreședinte al CJ Maramureș)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania