fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEOrădenii, consultați în privința proiectului piaţetei Independenţei. O comisie internaţională a ales...

Orădenii, consultați în privința proiectului piaţetei Independenţei. O comisie internaţională a ales şase variante

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Oradea face un sondaj online pentru a alege unul din cele şase proiecte selectate pentru amenajarea piaţetei de deasupra parcării subterane din strada Independenţei, situată în centrul municipiului.

Locuitorii Oradiei sunt invitați să participe la acest sondaj online, în perioada 2 – 22 noiembrie, pe site-ul primăriei – www.oradea.ro, pe bază de cod numeric personal, număr de telefon şi adresă de e-mail.

Potrivit primarului municipiului, Florin Birta, o comisie internaţională a ales şase dintre cele mai bune proiecte pentru realizarea acestei piaţete. Reacţiile din presa locală şi mediul online au determinat însă primăria să consulte opiniile orădenilor, care sunt invitați să voteze o variantă.

„Este important pentru noi, mai ales în această zonă centrală, în punctul zero al municipiului Oradea, să aflăm părerea orădenilor despre amenajarea acestei piaţete. În funcţie de numărul de participanţi la acest sondaj şi de rezultatul acestuia, vom lua deciziile care se impun pentru a încerca să aducem îmbunătăţiri proiectului piaţetei Independenţei. Ne dorim ca până la 1 decembrie să avem finalizat proiectul acestei piaţete ca, în cel mai scurt timp, cel târziu în primăvara anului viitor să începem efectiv amenajarea, pentru ca la finele anului 2021, zona centrală să fie finalizată din punct de vedere al lucrărilor”, a declarat Florin Birta.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

A fost semnat contractul de finanţare pentru construirea spitalului de boli infecţioase de la Oradea

Potrivit datelor transmise de Primăria Oradea, noua unitate medicală urmăreşte gruparea specialităţilor boli infecţioase şi pneumoftiziologice la o singură adresă, într-o unitate spitalicească modernă, care să răspundă tuturor cerinţelor de calitate actuale.