Primăria Oradea face un sondaj online pentru a alege unul din cele şase proiecte selectate pentru amenajarea piaţetei de deasupra parcării subterane din strada Independenţei, situată în centrul municipiului.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Locuitorii Oradiei sunt invitați să participe la acest sondaj online, în perioada 2 – 22 noiembrie, pe site-ul primăriei – www.oradea.ro, pe bază de cod numeric personal, număr de telefon şi adresă de e-mail.

Potrivit primarului municipiului, Florin Birta, o comisie internaţională a ales şase dintre cele mai bune proiecte pentru realizarea acestei piaţete. Reacţiile din presa locală şi mediul online au determinat însă primăria să consulte opiniile orădenilor, care sunt invitați să voteze o variantă.

“Este important pentru noi, mai ales în această zonă centrală, în punctul zero al municipiului Oradea, să aflăm părerea orădenilor despre amenajarea acestei piaţete. În funcţie de numărul de participanţi la acest sondaj şi de rezultatul acestuia, vom lua deciziile care se impun pentru a încerca să aducem îmbunătăţiri proiectului piaţetei Independenţei. Ne dorim ca până la 1 decembrie să avem finalizat proiectul acestei piaţete ca, în cel mai scurt timp, cel târziu în primăvara anului viitor să începem efectiv amenajarea, pentru ca la finele anului 2021, zona centrală să fie finalizată din punct de vedere al lucrărilor”, a declarat Florin Birta.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania