fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEOrădenii, consultați în privința proiectului piaţetei Independenţei. O comisie internaţională a ales...

Orădenii, consultați în privința proiectului piaţetei Independenţei. O comisie internaţională a ales şase variante

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Oradea face un sondaj online pentru a alege unul din cele şase proiecte selectate pentru amenajarea piaţetei de deasupra parcării subterane din strada Independenţei, situată în centrul municipiului.

Locuitorii Oradiei sunt invitați să participe la acest sondaj online, în perioada 2 – 22 noiembrie, pe site-ul primăriei – www.oradea.ro, pe bază de cod numeric personal, număr de telefon şi adresă de e-mail.

Potrivit primarului municipiului, Florin Birta, o comisie internaţională a ales şase dintre cele mai bune proiecte pentru realizarea acestei piaţete. Reacţiile din presa locală şi mediul online au determinat însă primăria să consulte opiniile orădenilor, care sunt invitați să voteze o variantă.

„Este important pentru noi, mai ales în această zonă centrală, în punctul zero al municipiului Oradea, să aflăm părerea orădenilor despre amenajarea acestei piaţete. În funcţie de numărul de participanţi la acest sondaj şi de rezultatul acestuia, vom lua deciziile care se impun pentru a încerca să aducem îmbunătăţiri proiectului piaţetei Independenţei. Ne dorim ca până la 1 decembrie să avem finalizat proiectul acestei piaţete ca, în cel mai scurt timp, cel târziu în primăvara anului viitor să începem efectiv amenajarea, pentru ca la finele anului 2021, zona centrală să fie finalizată din punct de vedere al lucrărilor”, a declarat Florin Birta.

Ovidiu Petrovai

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel

Director CNAIR: Joi, la ora 15.00, se deschide Drumul Expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi A3

Directorul general al CNAIR a precizat că, în viitor, acest sector de drum se va adăuga drumului expres Arad -Oradea pe coridorului de mare viteză care va asigura legătura rutieră între Marea Baltică- Marea Neagră şi Marea Adriatică.