Primăria Zalău a anunțat că au început lucrările la alte șase spații verzi care vor fi amenajate pe imobile abandonate sau degradate – etapa I și care fac parte din proiectul finanțat din fonduri europene, în valoare totală de 12.781.149,95 lei. În cadrul acestui proiect au fost deja amenajate patru zone, la care urmează să fie efectuată recepția, investițiile fiind aproape finalizate.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Cele șase spații verzi vor fi amenajate în următoarele zone: Cartier Meseș, str. Corneliu Coposu; str. Oborului; Aleea Digului; Cartier Dumbrava (strada Simion Bărnuțiu); Cartier Brădet (str. Ghe. Doja și B.P.Hașdeu) și Dispensar CFR 1 și 2.

Investițiile propuse, adaptate la situațiile specifice din zonele vizate, cuprind amenajarea de spații verzi, realizarea de accese și alei pietonale, împrejmuirea terenului, realizarea instalațiilor privind sistemul de iluminat public, realizarea sistemului de supraveghere video, realizarea instalațiilor de apă, canalizare, sistem de irigații, racordarea terenului la utilități publice, dotare cu mobilier urban, dotare  cu echipamante de fitness și sport și dotare cu echipamente de joacă pentru exterior.

“Avem în implementare proiecte pentru a acorda utilitate zonelor degradate și pentru a crea un ambient plăcut, în care familiile tinere și copiii acestora să își petreacă timpul liber. Aceste investiții înseamnă locuri de joacă pentru copii, zone modernizate și spații verzi”, a declarat primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania