Luna noiembrie începe la Teatrul Național din Timișoara cu spectacolele Mătușa Julia și condeierul și Sunt o babă comunistă.

Dar pentru că activitatea cu publicul este suspendată, vă invităm să transformați fotoliul de acasă în scaun de spectator și să vizionați în format live-streaming spectacolul Mătușa Julia și condeierul după Mario Vargas Llosa, programat duminică, 1 noiembrie, de la ora 19 și Sunt o babă comunistă după Dan Lungu, programat miercuri, 4 noiembrie, de la aceeași oră. 

Spectacolele vor fi disponibile pe canalul  YouTube, pe pagina de Facebook a Teatrului Național și pe site-ul Teatrului Național www.tntimisoara.com, dar și aici, pe site-ul Știrile Transilvaniei, în fereastra de mai jos (devine activă la orele de începere ale spectacolelor).

„Sunt o babă comunistă” este regizat de Antoanella Cornici, după scenariul lui Călin Ciobotari bazat pe romanul omonim al lui Dan Lungu. Din distribuţie fac parte Claudia Ieremia, Ion Rizea, Matei Chioariu, Iuliana Crăescu, Roberta Popa Ionescu, Călin Stanciu jr., Ana Maria Cojocaru, Doru Iosif, Alecu Reus, Cristian Szekeres, Romeo Ioan, Ionuţ Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi şi Marin Lupanciuc.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania