Cinci răniți, într-un accident rutier în Timiș. Doi copii de două luni și șase ani, transportați la spital

Data:

Cinci persoane, între care o fetiţă de două luni şi un băiat de şase ani, au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc duminică seara, între Timişoara şi Remetea Mare.

Potrivit IPJ Timiș, un tânăr de 23 de ani, care conducea pe DN 6, dinspre Timişoara spre Remetea Mare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, pe care l-a proiectat ulterior într-un alt autovehicul care se deplasa regulamentar, din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 35 de ani.

În urma impactului, conducătorul de 35 de ani şi patru pasageri (un bărbat de 25 de ani, o femeie de 32 de ani, o fetiţă de două luni şi un băiat de şase ani) din acelaşi autoturism au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Convoi umanitar organizat de Consiliul Judetean Timis si Crucea Rosie pentru Ucraina

Trei TIR-uri incarcate cu medicamente, alte produse farmaceutice, dezinfectanti, lenjerii de pat, saltele si produse alimentare neperisabile au plecat de la Timisoara spre Harkov, in Ucraina. Consiliul Judetean Timis a alocat banii necesari din fondul de rezerva.