Incident hilar la frontiera cu Ungaria, unde o familie cu trei copii a fost reținută imediat după ce s-au declarat ”traci” și au refuzat să prezinte vreun act de identitate organelor de control, scrie lugojinfo.ro.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Oamenii se întorceau în țară, iar la Vama Nădlac 2 aceștia au refuzat să prezinte polițiștilor maghiari vreun document. Mai mult, părinții celor trei copii s-au baricadat în mașina ale cărei plăcuțe de înmatriculare aveau scris pe ele doar ”TRACIA” și au blocat sensul de intrare în România. Imediat, polițiștii maghiari au cerut sprijinul colegilor români și, în final, au reușit să deschidă portierele autoturismului și să-i rețină pe cei doi.

Oamenii au declarat că sunt ”traci”, și se intorc în tara in care s-au nascut. Pentru că a făcut scandal, polițiștii de frontieră au fost nevoiti sa il imobilizeze pe soferul de 35 de ani.

La verificarea în baza de date s-a stabilit că cei cinci se intorceau din Danemarca și în urmă cu cativa ani locuiau in Matnicu Mic, comuna Fardea, din județul Timiș.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania