fbpx
5.6 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTCopil de 12 ani carbonizat în gara din Petroșani

Copil de 12 ani carbonizat în gara din Petroșani

Publicat în

spot_img
spot_img

Un copil de 12 ani și-a pierdut viața în această seară în gara din Petroșani, județul Hunedoara, după ce s-a urcat împreună cu o fată de aceeași vârstă pe un vagon. Zeci de mii de volți cât sunt în liniile electrice s-au descărcat instantaneu, carbonizându-l. Fetița de aceeași vârstă care îl însoțea a fost trântită la pământ dar a scăpat doar cu răni superficiale.

Doua echipaje de pompieri ale Detasamentului Petrosani intervin in gara Petrosani la un incident in care au fost implicati 2 copii. La sosire echipajele de interventie au gasit in apropierea unei garnituri de tren oprita in gara o fetita de 12 ani aflata in stare de agitatie ce a fost investigata din punct de vedere medical de pompierii salvatori.

Fata a relatat ca se afla pe unul dintre vagoane cu un baiat de 12 ani cand a fost trantita la pamant de arcul electric format. Baiatul a ramas blocat pe vagon si nu da semne de viata. Nimeni nu s-a putut apropia de victima in siguranta pana la decuplarea liniei de inalta tensiune care alimenteaza calea ferata.

Din pacate, echipele de interventie au constatat ca baiatul era carbonizat, acesta fiind preluat de Medicina Legala. Un barbat ce se afla in zona a chemat echipele de interventie in ajutor prin 112.

Foto: ISU Hunedoara

Adrian Meitner

Articole recente

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

”Dăm Click pe România” a inițiat înscrierile prin care școlile, liceele, grădinițele și asociațiile pot primi calculatoare

Dăm Click pe România este un proiect al asociației Ateliere Fără Frontiere prin care anual 4.000 de calculatoare recondiționate sunt donate către unitățile de învățământ care nu au echipamentele necesare de pe care elevii să poată învăța noțiune digitale de bază.

Rectorul UPET s-a înscris în PSD și candidează pentru Consiliul local Petroșani

Revenirea lui Sorin Radu în viața politică se întâmplă după mai bine de 4 ani în care rectorul a ales să se dedice în totalitate mediului academic

Mai multe articole de același fel

Dezbatere privind educația pentru sustenabilitate, sub egida Alianței Timișoara Universitară

Sub egida Alianței Timișoara Universitară (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și găzduit vineri, 12 aprilie 2024, în Sala Senatului, o dezbatere cu tema „Universitățile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alături de instituțiile de învățământ superior, instituțiile autorității publice și reprezentanții mediului economic.