Un copil de 12 ani și-a pierdut viața în această seară în gara din Petroșani, județul Hunedoara, după ce s-a urcat împreună cu o fată de aceeași vârstă pe un vagon. Zeci de mii de volți cât sunt în liniile electrice s-au descărcat instantaneu, carbonizându-l. Fetița de aceeași vârstă care îl însoțea a fost trântită la pământ dar a scăpat doar cu răni superficiale.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Doua echipaje de pompieri ale Detasamentului Petrosani intervin in gara Petrosani la un incident in care au fost implicati 2 copii. La sosire echipajele de interventie au gasit in apropierea unei garnituri de tren oprita in gara o fetita de 12 ani aflata in stare de agitatie ce a fost investigata din punct de vedere medical de pompierii salvatori.

Fata a relatat ca se afla pe unul dintre vagoane cu un baiat de 12 ani cand a fost trantita la pamant de arcul electric format. Baiatul a ramas blocat pe vagon si nu da semne de viata. Nimeni nu s-a putut apropia de victima in siguranta pana la decuplarea liniei de inalta tensiune care alimenteaza calea ferata.

Din pacate, echipele de interventie au constatat ca baiatul era carbonizat, acesta fiind preluat de Medicina Legala. Un barbat ce se afla in zona a chemat echipele de interventie in ajutor prin 112.

Foto: ISU Hunedoara

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania