Toţi angajaţii Prefecturii Sibiu vor fi testaţi, după ce prefectul Mircea Creţu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“În ceea ce priveşte starea de sănătate a domnului prefect, acesta este stabil, va sta în izolare cu tratament specific. Întrucât ieri (luni n.r.) o colegă de la serviciul Paşapoarte a fost pozitivă, la ora 17,00 s-a făcut dezinfecţie în întreaga instituţie. Întreg personalul Instituţiei Prefectului va fi testat. La acest moment sunt în carantină un număr de 4 persoane, acestea interacţionând mai mult cu domnul prefect în ultimele zile. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia se vor lua, dacă se impun, şi alte măsuri de prevenire şi combatere a răspândirii SARS-CoV-2. În ceea ce priveşte vizitele în teritoriu de săptămâna trecută, la acest moment vă putem comunica faptul că s-au respectat măsurile de prevenţie. De îndată ce se vor contura primele concluzii ale anchetei, vă anunţăm”, a transmis Prefecturii Sibiu.

Prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu, a fost testat pozitiv la infectarea cu noul coronavirus, rezultatul testului fiind primit luni seara.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania