Curtea de Apel Oradea a anunțat miercuri că şapte persoane au fost confirmate pozitiv în urma testării pentru COVID-19 în ultimele săptămâni.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Pentru fiecare persoană infectată s-a efectuat ancheta epidemiologică de către DSP Bihor, însă doar în cazul unei singure persoane s-a stabilit calitatea de contacţi direcţi pentru încă două persoane din rândul personalului instanţei.

Persoanele depistate pozitiv în urma testării, precum şi contacţii direcţi ai acestora, se află în carantină/izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, urmând să-şi reia activitatea la expirarea acestui termen.

Având în vedere că persoanele carantinate/izolate la domiciliu fac parte din secţii diferite, activitatea instanţei nu este la acest moment afectată, şedinţele de judecată şi activitatea cu publicul a compartimentelor auxiliare desfăşurându-se în mod normal, conform procedurii derogatorii aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii.

În toate spaţiile se asigură cu regularitate aerisirea şi dezinfecţia suprafeţelor, pentru reducerea riscului de răspândire a virusului. De asemenea, în spaţiile destinate accesului publicului se realizează nebulizarea prin intermediul unei firme specializate.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania