Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Timiș a instituit filtre de circulație la intrările și ieșirile din cele opt comune în care s-a instituit măsura carantinei începând de joi dimineață, de la ora 5:00.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Localitățile din Timiș pentru care autoritățile au decis măsura carantinării pentru 14 zile sunt: Pesac, Fibiș, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Giroc cu satul aparținător Chișoda, Dumbrăvița, Moșnița cu satele aparținătoare Rudicica, Urseni, Albina și Moșnița Veche și Ghiroda fără satul Giarmata Vii.

Rutele ocolitoare pentru localitatea Dumbrăvița sunt:

1.centura ocolitoare Timișoara-DN 69 Calea Aradului;

2.centura ocolitoare Timișoara-DN 6 Calea Lugojului.

Pentru cei care doresc sa  tranziteze localitatea Moșnița pe DJ 592 dinspre Chevereșu Mare ruta ocolitoare este:

1.DJ 592 A- Otvești-Stamora Română-Liebling-DN 59 Jebel-DN 59 Șag- Calea Șagului.

În privința localităților carantinate pentru care nu au fost stabilite rute ocolitoare este permisă tranzitarea, fiind interzisă oprirea pe teritoriul acestora.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi nu vor fi aplicate sancțiuni, cetățenii fiind doar informați în legătură cu măsurile care se impun în condițiile carantinei.

“Circulația și staționarea în spații publice a persoanelor este interzisă cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimație de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator”, a precizat IPJ Timiș.

(SURSA FOTO: Facebook / Poliția Română)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania