fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimăria Satu Mare a început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă

Primăria Satu Mare a început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Satu Mare a început instalarea decorațiunilor luminoase de Crăciun în zona centrală a municipiului. Ca o noutate, în acest an accentul va fi pus pe parcul din Piața Libertății, având în vedere că Centrul Nou se află în reabilitare.

,,Cu toate că în acest an vom avea parte de un Crăciun altfel, ne dorim totuși ca sătmărenii să simtă atmosfera de sărbătoare. Am decis să decorăm zona centrală a orașului cu luminițe și elemente deosebite, care vor da orașului nostru o strălucire aparte. Bradul va fi amplasat în locația obișnuită, Parcul Central, însă avem în vedere să amplasăm încă trei brazi mai mici și în alte zone ale parcului pentru a creea cu adevărat un efect deosebit în jurul parcului. Cred că spiritul de sărbătoare trebuie să existe în continuare și pregătim câteva elemente surpriză în acest sens”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Centrul municipiului Satu Mare va avea un aer festiv. Vor fi păstrate tunelurile de lumini, ghirlandele, șirurile luminoase, globurile mari, strălucitoare și elementele decorative de tip ,, selfie”, apreciate de sătmăreni în anii trecuți. Pe Pasajul Corneliu Coposu se vor împodobi copacii mai mari și se va păstra și în acest an cortina de lumini, care este deja montată. 

Costurile din acest an pentru instalarea iluminatului festiv au fost reduse cu peste 230.000 lei, fiind în acest an de 560.446 lei.

Ioana Pop

Articole recente

Egy mai példázat a vakságról

Milyen példázatot mondjak, vagy mihez hasonlítsam a mennyek országát? Hasonlatos a mennyek országa ahhoz, amikor egy vakot vezetnek.

Un nou incunabul din 1492 poate fi văzut la Muzeul Naţional Brukenthal

Proiectul urmăreşte promovarea celor 422 de incunabule aflate în colecţia Bibliotecii Brukenthal.

Adult însoţit de un copil de 4 ani, blocat pe Piatra Secuiului

Cea mai mare parte din ansamblul Pietrei Secuiului, care are o altitudine de 1.128 de metri, este accesibilă doar căţărătorilor profesionişti

Mircea Geoană, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara

România are nevoie să-şi schimbe clişeele politice, să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate, să se smulgă din pasivitate şi obedienţă, consideră Mircea Geoană, care a ţinut un discurs cu ocazia primirii titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Mai multe articole de același fel