Târgul de Crăciun din Oradea nu va mai avea loc în acest an, a anunţat vineri Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune (APTOR).

“Ne apropiem de finalul anului şi este momentul în care, din păcate, trebuie să anunţăm faptul că ediţia 2020 a Târgului de Crăciun nu va mai avea loc. Datorită pandemiei SARS-COV-2, majoritatea evenimentelor din calendarul APTOR, programate pentru perioada aprilie – noiembrie 2020, au fost anulate sau amânate pentru 2021, după caz”, a anunțat APTOR.

Potrivit organizatorilor, anularea Târgului de Crăciun al Oradiei – unul din cele mai cunoscute evenimente orădene şi totodată, evenimentul cu cel mai mare număr de comercianţi, atracţii, activităţi şi participanţi – a fost o decizie dificilă, însă necesară şi inevitabilă.

“Considerând creşterea accelerată a numărului de noi cazuri de coronavirus din ultimele zile, prioritatea noastră nr. 1 rămâne în continuare siguranţa comunităţii. Atunci când contextul va permite din nou organizarea de evenimente, ne dorim să ne revedem sănătoşi şi în condiţii de deplină siguranţă, la evenimentele deja consacrate din Oradea, dar şi la altele noi, la fel de interesante şi ofertante”, a transmis APTOR.

(SURSA FOTO: Visit Oradea)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania