Activitatea din incinta Pieţei Centrale a Devei se va modifica, începând de luni, din cauza restricţiilor impuse de pandemia COVID-19.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Tarabele la care se vindeau legume şi fructe vor fi scoase în afara Pieţei Centrale, în imediata apropiere, unde Primăria Deva va asigura condiţiile pentru un comerţ civilizat, în aer liber, pe trei laturi ale pieței.

Magazinele din incinta Pieţei Centrale îşi vor continua activitatea, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie sanitară impuse de pandemie.

Pentru a oferi posibilitatea cetăţenilor de a continua să se aprovizioneze cu produse alimentare de la producătorii locali, Primăria Deva va organiza pieţe volante, în aer liber, în cartierele Devei. 

“Având în vedere măsurile tot mai stricte impuse de pandemie, este absolut necesar să venim în ajutorul cetăţenilor dar şi a producătorilor și de aceea s-a ajuns la această soluție. Producătorii își vor putea vinde mai ușor produsele, iar cetățenii nu vor fi constrânși să renunţe la fructele şi legumele proaspete, naturale, pe care le găsesc doar în pieţe”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania