fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEAngajații administrației locale din Baia Mare, testați pentru COVID-19

Angajații administrației locale din Baia Mare, testați pentru COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Personalul din executivul Primăriei Baia Mare și angajații din serviciile publice, creșe și alte structuri ale autorității locale sunt testați pentru COVID-19, o şcoală gimnazială fiind transformată provizoriu în centru de recoltare, a informat luni primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

“Conform deciziilor autorității naționale, clădirile proprietate a municipiului și care se află în administrarea unităților de învățământ nu sunt folosite în această perioadă, activitatea didactică desfășurându-se online. Ținând cont de aceste aspecte, dar și de nevoia ca autoritatea locală să își desfășoare activitatea și în acest intervalul orar în care au loc testările, s-a comunicat conducerii Școlii Lucian Blaga să asigure accesul angajaților din administrație la parterul clădirii de pe strada Progresului. În intervalul ora 07.00 – 11.00, luni 9 noiembrie 2020, aici se desfășoară, în condiții de securitate sanitară, testările pentru Covid – 19”, a transmis Cătălin Cherecheș.

Testările se desfășoară prin metoda pulling (1 test cu 8 eșantioane), iar municipalitatea va asigura după finalizarea activității de testare curățenia, dezinfectarea și sterilizarea spațiilor utilizate.

Ioana Pop

Articole recente

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului” prin proiectul EMME

Proiectul urmărește crearea unui curriculum școlar interdisciplinar

S-a lansat Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Brașov, un mediator în relația cu instituțiile statului pentru IMM-urile din județ

Lansarea PIMM Brașov a fost un eveniment mult așteptat de mediul de afaceri local, lucru dovedit de prezența într-un număr mare, mult peste așteptări, în sala conferințe din centrul Brașovului.

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Mai multe articole de același fel

Concert „Madrigal for Babies” la Sighetu Marmației

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Cezar Verlan, invită publicul din județul Maramureș la Concertul Extraordinar „Madrigal for Babies”, eveniment creat special pentru bebeluși (0-12 luni) și părinții acestora, precum și femei însărcinate.

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.