fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATEIncidență COVID-19 de peste 6/1.000 de locuitori în municipiul Brașov

Incidență COVID-19 de peste 6/1.000 de locuitori în municipiul Brașov

Publicat în

spot_img
spot_img

Municipiul Braşov a depăşit luni incidenţa de 6 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori.

Potrivit DSP Brașov, rata de infectare s-a situat luni la 6,09, crescând semnificativ în weekend, de la 4,95/1.000 de locuitori, incidența înregistrată vineri.

În localităţile Hoghiz şi Ghimbav incidenţa COVID-19 a fost luni de 6,12 şi 6,09, iar în alte trei localităţi a depășit 5/mia de locuitori – Predeal (5,63), Hărman (5,59) şi Prejmer (5,01).

La nivelul judeţului Braşov, incidenţa COVID-19 a fost luni de 4,56 cazuri la mia de locuitori, numărul persoanelor cu teste pozitive fiind de 3.049.

În judeţul Braşov au fost raportate luni 239 de cazuri de COVID-19.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

A fost semnat contractul de finanţare pentru construirea spitalului de boli infecţioase de la Oradea

Potrivit datelor transmise de Primăria Oradea, noua unitate medicală urmăreşte gruparea specialităţilor boli infecţioase şi pneumoftiziologice la o singură adresă, într-o unitate spitalicească modernă, care să răspundă tuturor cerinţelor de calitate actuale.