Adrian Cordoș, primarul liberal al comunei hunedorene Sarmizegetusa a încetat astăzi din viață, în urma infectării cu noul coronavirus. El avea 52 de ani și fusese internat în urmă cu două săptămâni în spitalul municipal „dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Adrian Cordoș, proaspăt reconfirmat în funcția de primar al comunei hunedorene Sarmizegetusa a decedat la spitalul municipal din Hunedoara, în urma infectării cu Covid-19. În urmă cu câteva zile starea lui s-a înrăutățit, iar astăzi a decedat.

”Adrian Cordos, primarul liberal al comunei Sarmizegetusa, a pierdut astăzi lupta cu virusul care ne-a năpăstuit. O luptă surdă și nedreaptă, a cărui victimă cade un coleg excepțional, un primar iubit de comunitate, un OM bun.Virusul ucigaș nu face diferența între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem și ne poate răpi un om drag în orice moment. Deși unii ar vrea sa ne dezbine, să ne împartă in tabere și să ne prăpădim, e timpul să ne unim, să luptăm cu toții, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alții, purtând mască și respectând restricțiile impuse. Suntem alături de familia îndurerată și ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească cu drepții pe bunul nostru coleg, Adrian Cordoș”, a scris fostul candidat pentru funcția de președinte al CJ Hunedoara, Adrian David, pe pagina sa de socializare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania