Primarul Timişoarei Dominic Fritz anunţă, după incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ, că a vorbit cu directorii spitalelor din subordinea Primăriei şi le-a cerut să verifice funcţionarea instalaţiilor de oxigen şi electrice, dar şi a procedurilor în caz de incendiu. ”Nemţeni, timişorenii sunt cu voi”, transmite el.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Sunt şocat şi întristat de incendiul de la secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ – cu atât mai mult în acest an pandemic ce nu ne-a scutit de suferinţe şi pierderi de vieţi omeneşti. Sunt cu toată inima alături de familiile celor ce şi-au pierdut viaţa şi a celor care acum se află în stare gravă. Am vorbit în seara asta cu directorii spitalelor din subordinea Primăriei şi le-am cerut să se verifice mâine şi poimâine, cu sprijinul ISU, buna funcţionare a instalaţiilor de oxigen şi a celor electrice, dar şi a procedurilor de intervenţie în caz de incendiu”, a scris Dominic Fritz pe Facebook, după icendiul din Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţea Piatra Neamţ, soldat cu decesul a zece pacienţi.

El afirmă că pacienţii şi cadrele medicale trebuie să fie în siguranţă, pentru ca toate puterile lor să se poată concentra pe lupta cu virusul care a produs deja prea multă durere.

”Nemţeni, timişorenii sunt cu voi”, îşi încheie el postarea.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania