Pacienţii adulți cu COVID-19 nu mai au nici măcar un pat liber în spitalele din judeţul Sibiu, în condiţiile în care rata de incidenţă cumulată a crescut luni la 8,83 la mia de locuitori. Singurul spital unde sunt locuri pentru cazurile de COVID-19 este Spitalul de Pediatrie.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit Prefecturii Sibiu, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă este plin. Are în prezent 209 bolnavi infectaţi, din care 12 sunt în ATI. De asemenea, sunt ocupate toate cele 60 de paturi pentru pacienţii COVID-19 de la Spitalul TBC. Şi la Spitalul din Cisnădie sunt ocupate toate cele 50 de paturi pentru bolnavii COVID-19. La Mediaş, spitalul are ocupate toate cele 48 de locuri din secţii şi cele două paturi ATI cu bolnavi COVID-19. Nici la Spitalul Căi Ferate nu mai e niciun loc liber, aici tot spitalul are 45 de paturi şi sunt doar pacienţi COVID-19. Spitalul Militar din Sibiu are în prezent ocupate toate cele 25 de locuri pentru pacienţi COVID-19: 15 paturi în secţii, 10 paturi în ATI.

La Spitalul de Pediatrie din Sibiu mai există patru paturi libere la ATI şi alte 35 libere în secţii, pentru copiii infectaţi cu COVID-19.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania