Drumul Județean 188 Bogdan Vodă – Vișeu de Jos va avea două benzi de circulație, iar în zona cunoscută de localnici Donova din Bocicoiel vor fi executate lucrări la zidul de sprijin și de lărgire cu 5 metri a drumului.

”Am văzut la fața locului lucrările la zidul de sprijin care va rezolva o problemă veche de pe acest drum, cauzată de  surpările de teren. Ritmul este bun și am convingerea că în curând vom circula mai bine pe acest tronson de drum județean. De asemenea, și lucrările de consolidare și lărgire cu 3 metri  a podului de la Bocicoiel sunt pe ultima sută de metri. Sunt lucrări bune, de calitate, care vor fi finalizate în maximum două săptămâni”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Pentru a se asigura că lucrările de infrastructură din Maramureș vor fi făcute eficient și de calitate, șeful administrației județene spune că va face verificări în permanență, astfel încât termenele asumate de executanți să fie respectate pe toate drumurile județene.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania