fbpx
6.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂCristina Iurişniţi, deputat USR: Am renunțat la pensia specială! (A)

Cristina Iurişniţi, deputat USR: Am renunțat la pensia specială! (A)

Publicat în

spot_img
spot_img

Astăzi vom demonstra că suntem consecvenți. Ne vom prezenta în bloc demisiile chiar înainte de încheierea mandatului de parlamentar.

PSD, prin Ciolacu, auzind pe surse că marți dimineață parlamentarii USR își prezintă demisiile pentru a nu beneficia de pensia specială, s-a grăbit să anunțe că nici ei nu vor pensii speciale, după ce de atâția ani le încasează! Ca președinte al Camerei Deputaților, Ciolacu ar putea supune la vot și legea USR de tăiere a pensiilor speciale, depusă încă din anul 2017, ca să demonstreze prin fapte ceea ce spune.

Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară.

Pe agenda Parlamentului este deja de aproape patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. PSD dacă chiar voia, având majoritate putea vota legea.

Noi, parlamentarii USR, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de pensie specială, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat. USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare.

Aici aveți legea depusă în luna mai 2017, ținută la sertar de PSD.

Prof. Cristina Iurișniți,

Deputat USR în Parlamentul României

membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport

președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați

(Articol publicitar)

Redactia

Articole recente

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

”Dăm Click pe România” a inițiat înscrierile prin care școlile, liceele, grădinițele și asociațiile pot primi calculatoare

Dăm Click pe România este un proiect al asociației Ateliere Fără Frontiere prin care anual 4.000 de calculatoare recondiționate sunt donate către unitățile de învățământ care nu au echipamentele necesare de pe care elevii să poată învăța noțiune digitale de bază.

Rectorul UPET s-a înscris în PSD și candidează pentru Consiliul local Petroșani

Revenirea lui Sorin Radu în viața politică se întâmplă după mai bine de 4 ani în care rectorul a ales să se dedice în totalitate mediului academic

Mai multe articole de același fel

Vicepreşedintele CJ Harghita, Bíró Barna Botond, ales candidatul UDMR la preşedinţia CJ

În cursa pentru alegerea candidatului UDMR la preşedinţia Consiliului Judeţean Harghita s-au înscris, pe lângă Bíró Barna Botond, actualul preşedintele al CJ Harghita, Borboly Csaba, aflat la al patrulea mandat, precum şi al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Barti Tihamér.