Administratorii pârtiei Platoul Soarelui din stațiunea hunedoreană Straja au anunțat pe pagina oficială de socializare că sâmbătă, 28 noiembrie, vor pune în funcțiune instalațiile de transport pe cablu, deschizând astfel în mod oficial sezonul de schi. Toți cei dorni să schieze la Straja vor fi nevoiți să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea socială de 2 metri la îmbarcarea pe teleschi.

”Deschidem oficial sezonul de schi sâmbătă, 28.11.2020. Program de funcționare: 09:00 – 17:00, nocturna funcționează cu minimum 10 persoane. Apelăm la înțelegerea dumneavoastră pentru respectarea normelor împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2: teleschiurile Platoul Soarelui vor avea 3 coloane separate și distanțate pentru îmbarcarea la teleschi. Turiștii vor fi obligați să păstreze distanța de 2 metri față de persoana din fața lor. Masca de protecție este obligatorie și în spațiile deschise. Măștile medicinale sunt cele acceptate deoarece oferă un grad mai mare de protecție, se arată în anunțul făcut de administratorii pârtiei Platoul Soarelui pe pagina oficială de Facebook. 

Deocamdată, se pare că doar această pârtie va fi funcțională, restul urmând a fi deschise pe rând, în funcție de condițiile meteo și de acumularea de strat de zăpadă mai consistent.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania