Din cauza situației epidemiologice, Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe, care a devenit deja o tradiție, se va muta anul acesta în mediul online din cauza pandemiei de COVID-19.

“Cei interesați pot admira și cumpăra produsele producătorilor, artizanilor și comercianților din județul Covasna. Produsele se evidenţiază prin caracterul lor tradițional și unic, astfel încât târgul oferă o gamă variată de produse și, în același timp, oferă o oportunitate excelentă pentru achiziționarea unor surprize pentru copii. A existat un mare interes pentru acest eveniment neobișnuit în rândul orașelor din județul Covasna, așa că vom putea alege dintre produsele a peste cincizeci de negustori în perioada festivă”, a anunțat Casa de Cultură „Kónya Ádám”, organizator al Târgului de Crăciun, împreună cu Primăria Sfântu Gheorghe

Platforma online a Târgului de Crăciun va fi disponibilă pe site-ul www.kultura.ro la începutul acestei luni, iar produsele vor putea fi comandate prin e-mail sau telefon. Casa de Cultură „Kónya Ádám” oferă o platformă online concepută pentru a ajuta negustorii să fie mai aproape de cumpărători. Vânzările și livrările se vor efectua individual, de către fiecare cumpărător în acord cu cumpărătorul.

(FOTO: Primăria Sfântu Gheorghe)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania