fbpx
17.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJUniversitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, decorată de președintele Klaus Iohannis...

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, decorată de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler

Publicat în

spot_img
spot_img

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

UMF Cluj-Napoca a primit această decorație „în semn de recunoștință pentru calitatea procesului educațional și a excelenței academice, pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19”.

Distincţia i-a fost înmânată rectorului universității, prof. dr. Anca Dana Buzoianu, de către preşedintele României, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în marți seară, la Palatul Cotroceni.

„Mobilizarea mediului universitar pentru a-și ajuta colegii din spitale stă sub semnul solidarității și este un model demn de urmat pentru noi toți“, a precizat preşedintele Klaus Iohannis în discursul său.

Ioana Pop

Articole recente

Bărbat amendat cu 12.000 de lei pentru că a abandonat cinci pisoi la gunoi

Pisicuţele în vârstă de doar o zi au fost încredinţate unei asociaţii pentru protecţia animalelor, care se ocupă în continuare de tratarea şi îngrijirea lor

Admiterea 2024 la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu | Aproape 2800 de locuri fără taxă sunt prevăzute la programele de licență și master.

Aflați care este distribuția locurilor scoase la concurs de Ministerul Educației Naționale pentru anul universitar 2024-2025 pentru facultățile din cadrul ULBS

Papa Francisc le cere preoților să țină predici scurte, ca să nu adoarmă credincioșii

"Uneori, preoţii vorbesc mult şi nu mai înţelegi despre ce vorbesc", susține Pontiful

Mai multe articole de același fel