Luminiţele ce împodobesc Bradul de Crăciun din centrul Aradului vor fi aprinse joi seară de primarul municipiului, Călin Bibarț, dar și de fiecare arădean în parte.

Acesta lucru va fi posibil cu ajutorul unei aplicații creată special pentru acest eveniment. Arădenii care vor să ia parte la aprinderea luminilor bradului de Crăciun trebuie să acceseze link-ul creat pentru eveniment și să apese butonul fix la ora 19:00.

“Ne-am gândit la o soluție deosebită, dar sigură pentru evenimentul mult aşteptat, aprinderea luminilor bradului de Crăciun. Am creat o platformă prin care arădenii pot fi parte activă a acestui moment festiv. Invit toți arădenii să acceseze linkul şi să dea start magiei sărbătorilor de iarnă!”, a explicat primarul Călin Bibarț.

Potrivit Primăriei Arad, și anul acesta bradul de peste 20 de metri a fost adus din judeţul Alba şi a ajuns în oraş miercuri seara. El a fost amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ, iar în cursul zilei a început împodobirea lui cu ghirlande luminoase şi globuri colorate.

“Chiar dacă este pentru prima dată în ultimii ani când cei mici nu vor putea fi prezenți pe platoul din fața Palatului Administrativ la mult așteptata festivitate a finalului de an, aceasta nu înseamnă că nu vor avea parte de surprize. Auzind că la Arad sunt cei mai cuminţi copii din lume, Moş Nicolae a pregătit o desagă plină de cadouri care vor ajunge la cei mici cu ajutorul spiridușilor”, a transmis Primăria Arad.

(SURSA FOTO: bradcraciun.calinbibart.ro)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania