fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEAtribuțiile președintele CJ Hunedoara, confirmat cu COVID-19, preluate temporar de consilierul județean...

Atribuțiile președintele CJ Hunedoara, confirmat cu COVID-19, preluate temporar de consilierul județean Alin Țambă

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliul Județean Hunedoara a decis joi, în ședință extraordinară, delegarea atribuțiilor președintelui adminsitrației județene consilierului Alin Țambă (PSD).

Hotărârea a fost luată ca urmare a faptului că președintele ales al CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor, a fost confirmat pozitiv miercuri la testul COVID-19.

Alin Țambă a fost propus pentru a primi atribuțiile președintelui ales de către grupul politic al PSD. În cadrul procedurii de delegare au mai fost propuși consilierii județeni Adrian Marcel Goia (PNL) și Viorel Arion (PMP). În urma scrutinului secret la care au participat cei 25 de consilieri prezenți, Alin Țambă a primit 17 voturi „pentru”, Marcel Adrian Goia – 5 și Viorel Arion – 3.

Alin Țambă are 31 de ani și este absolvent al Facultății de Istorie și Filologie din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Este profesor și a fost ales consilier local în Consiliul Local Orăștie în mandatele 2012-2016, respectiv 2016-2020. În legislatura 2016-2020, Alin Țambă a ocupat funcția de viceprimar al municipiului Orăștie, iar timp de două luni a exercitat atribuțiile primarului ales.

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel

Urs brun filmat la bălăceală în Parcul Naţional Retezat

Un urs brun a fost surprins la o scăldătoare de o cameră de supraveghere amplasată de rangeri în Parcul Naţional Retezat, specialiştii afirmând că prezenţa animalului sălbatic de mari dimensiuni în zonă este dovada că habitatele acestuia sunt într-o stare bună de conservare,