Aflată la mai puțin de 30 de km de orașul Hațeg din județul Hunedoara, zona turistică Râușor reprezintă una dintre porțile de acces în Munții Retezat, oferind posibilități multiple de cazare în cabane rustice retrase și pensiuni. Drumul de acces spre zona de agrement este bun, asigurând un acces ușor cu autoturismul în orice anotimp.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Iarna, pârtia de la Râușor  devine un punct de atracție pentru cei care practică schiul, dar și pentru cei care doresc să se inițieze în acest sport, aici funcționând școli de schi cu monitori autorizați. Lungimea pârtiei este de cca. 1200 de metri, fiind dotată cu teleschi și bandă rulantă pentru începători. De asemenea, la baza acestei funcționează un centru de închiriere pentru echipamente de schi.

Datorită accesibilității și dotărilor de care dispune, centrul de agrement de la Râușor reprezintă o destinație preferată pentru cei ce fug de aglomerație și de familiile cu copii. Peisajele încadrează un decor natural fermecător, motiv pentru care oricine ajunge în aceste locuri va dori să revină.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania