fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEProgram special pentru eliberarea actelor de identitate la Direcţia de evidenţă a...

Program special pentru eliberarea actelor de identitate la Direcţia de evidenţă a persoanelor Cluj-Napoca

Publicat în

spot_img
spot_img

Cetățenii care doresc să își exercite dreptul la vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie pot verifica unde se află secția de votare la care sunt arondați accesând site-ul Primăriei Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, butonul Alegeri parlamentare 2020  sau direct link-ul e-primariaclujnapoca.ro/arondare/.

În această pagină trebuie doar să introducă denumirea străzii unde își au domiciliul sau reședința pentru a putea afla cu exactitate numărul secției de votare, denumirea și adresa acesteia.

Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Direcţia de evidenţă a persoanelor invită cetăţenii care nu acte de identitate și care doresc să-și exercite dreptul de vot, să se prezinte pe strada Moţilor nr.5, la sediul direcţiei, pentru eliberarea unora noi.

Actele necesare pot fi accesate pe site- ul www.primariaclujnapoca.ro, secţiunea Administrație/Evidenţa persoanelor: primariaclujnapoca.ro/evidenta-persoanelor/acte-de-identitate/.

În perioada 4 – 6 decembrie 2020, programul de activitate al Serviciului Evidența persoanelor este următorul:

– vineri, 04.12.2020- 08.30-14.30– primiri documentații- pe motiv de pierdere act de identitate, furt act de identitate; deteriorare act de identitate și eliberări acte de identitate;

– sâmbătă, 05.12.2020- 08.00-16.00- primiri documentații- pe motiv de pierdere act de identitate, furt act de identitate; deteriorare act de identitate și eliberări acte de identitate;

– duminică, 06.12.2020- 07.00-19.30 primiri documentații- pe motiv de pierdere act de identitate, furt act de identitate; deteriorare act de identitate;7.00-21.00 eliberări acte de identitate.

Ioana Pop

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel