fbpx
6.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPARLAMENTARE 2020Dacian Cioloș: E momentul să apropiem Parlamentul de societatea românească

Dacian Cioloș: E momentul să apropiem Parlamentul de societatea românească

Publicat în

spot_img
spot_img

Co-preşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a declarat duminică, la Zalău, la ieşirea de la urne, că Parlamentul trebuie să se apropie de societatea românească, motiv pentru care a votat pentru oameni noi în politică.

„Am votat şi de data aceasta pentru oameni noi în politică, oameni care nu-şi doresc hoţia sunt nicio formă a ei, oameni care merg în Parlamentul ca să construiască şi nu pentru privilegii, privilegii care, de altfel, trebuie date de-o parte pentru că e momentul să apropiem Parlamentul României de societatea românească şi împreună să facem schimbările care le dorim. (…) Cu siguranţă, după această pandemie, va trebui să reconstruim România şi atunci e important să reconstruim pe baze sănătoase, să reconstruim cu oameni oneşti şi cu oameni competenţi, să punem politica la locul ei, să lucreze pentru oameni şi nu să împânzească toată administraţia publică şi să dirijeze avuţia naţională în alte direcţii. Pentru asta sper să avem astăzi cât mai mulţi români care să iasă la vot. Cred că merită să dăm câteva zeci de minute sau o oră din viaţa noastră pentru ca în următorii patru ani să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus şi noi contribuţia la ceea ce urmează să se întâmple”, a declarat Cioloş.

Ovidiu Petrovai

Articole recente

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

”Dăm Click pe România” a inițiat înscrierile prin care școlile, liceele, grădinițele și asociațiile pot primi calculatoare

Dăm Click pe România este un proiect al asociației Ateliere Fără Frontiere prin care anual 4.000 de calculatoare recondiționate sunt donate către unitățile de învățământ care nu au echipamentele necesare de pe care elevii să poată învăța noțiune digitale de bază.

Rectorul UPET s-a înscris în PSD și candidează pentru Consiliul local Petroșani

Revenirea lui Sorin Radu în viața politică se întâmplă după mai bine de 4 ani în care rectorul a ales să se dedice în totalitate mediului academic

Mai multe articole de același fel

Vicepreşedintele CJ Harghita, Bíró Barna Botond, ales candidatul UDMR la preşedinţia CJ

În cursa pentru alegerea candidatului UDMR la preşedinţia Consiliului Judeţean Harghita s-au înscris, pe lângă Bíró Barna Botond, actualul preşedintele al CJ Harghita, Borboly Csaba, aflat la al patrulea mandat, precum şi al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Barti Tihamér.