fbpx
spot_img
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPARLAMENTARE 2020Ionuţ Simionca: Am votat pentru scoaterea judeţului nostru din izolare

Ionuţ Simionca: Am votat pentru scoaterea judeţului nostru din izolare

Publicat în

spot_img
spot_img

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, deputatul Ionuţ Simionca, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat „pentru scoaterea judeţului din izolare”.

„Am fost la vot în această dimineaţa şi am votat pentru scoatere judeţului nostru din izolare. Am votat pentru prosperitatea judeţului nostru, pentru dezvoltarea judeţului Bistriţa-Năsăud şi pentru a mă asigura că Autostrada Nordului se construieşte. Vă aştept pe toţi la vot în număr cât mai mare”, a transmis Simionca pe pagina sa de Facebook.

(FOTO: Facebook / Ionuț Simionca)

Ioana Pop

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel

Iuliu Winkler: Uniunea Europeană trebuie să se schimbe

Uniunea Europeană trebuie să se reîntoarcă la valorile părinților fondatori, să se schimbe, iar politicile sale publice trebuie să fie în slujba cetățenilor, și nu în solda vreunei ideologii, a declarat europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler cu prilejul unei întâlniri pe care a avut-o cu membri ai comunității maghiare din județul Sălaj.

Gabriel Zetea: ”Nelu Dragos candidează cu încredere pentru un nou mandat de primar în comuna Gârdani!” (PE)

În timp ce unii primari lasă să treacă decenii întregi fără să înregistreze proiecte notabile realizate pentru comunitate, există lideri precum Nelu Dragoș, primarul din Gârdani, care redefinește ce înseamnă progresul și eficiența în administrația locală. CMF: 21240002