15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăANUNȚURI MICĂ PUBLICITATECOMUNICAT DE PRESĂ – LANSARE PROIECT POCU, ID 131218 – ”Stagii de...

COMUNICAT DE PRESĂ – LANSARE PROIECT POCU, ID 131218 – ”Stagii de practică în domeniul turismului și alimentației pentru 185 de elevi din regiunea Nord-Vest”

Publicat în

spot_img
spot_img

S.C RCG CENTRUL DE CONSULTANTA NORD VEST IN MANAGEMENT SI ACHIZITII SRL (Solicitant), în parteneriat cu S.C TRIANBIA CONSULTING SRL (Partener 1), anunță lansarea proiectului „Stagii de practică în domeniul turismului și alimentației pentru 185 de elevi din regiunea Nord-Vest” (Cod SMIS 131218), proiect co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 6 Educație și Competențe, Obiectiv specific 6.14 Creșterea participării la programe de învățare la locul de muncă a elevilor și ucenicilor din învățământul secundar și terțiar non-universitar, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform Strategiei Naționale pentru Competitivitate (SNC) și din domeniile de specializare inteligentă conform Strategiei Naționale de Cercetare, Dezvoltare și Inovare (SNCDI), număr contract de finanțare POCU/633/6/14/131806.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea participării elevilor din învățământul secundar superior și terțiar non-universitar din regiunea Nord-Vest la programe de învățare la locul de muncă și dezvoltarea deprinderilor socio-profesionale prin organizarea de stagii de practică, consiliere și orientare profesionala pentru 185 de elevi din unitățile de învățământ cu profil de turism și alimentație.

Rezultatele așteptate sunt:

  • 185 de elevi beneficiari de servicii de orientare si consiliere profesionala
  • 185 de teste individuale de evaluare socioprofesională aplicate
  • 185 de elevi care au participat la sesiuni de sensibilizare cu privire le egalitatea de șanse și nediscriminare
  • 1 platformă cu 3 module funcționale pentru susținerea dezvoltării elevilor și a parteneriatelor dintre elevi/părinți/cadre didactice și sectorul privat
  • 185 stagii de practică individuale susținute la două locații de practică
  • 54 de premii a câte 1500 de lei oferite
  • 139 elevi certificati la încetarea calității de participant
  • 39 elevi care își găsesc un loc de muncă la încetarea calității de participant
  • 19 persoane care urmează studii/cursuri de formare la încetarea calității de participant

Bugetul total al proiectului este de 2.058.942,20 lei, din care valoarea co-finanțării Uniunii Europene și a Gurvenului României este în valoare de 1.955.995,09 lei. Proiectul se implementează în Regiunea Nord-Vest pe o perioadă de 24 luni, în perioada 18.09.2020 – 17.09.2022.

Proiect co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

RCG CENTRUL DE CONSULTANTA NORD VEST IN MANAGEMENT SI ACHIZITII SRL

www.rcgconsulting.ro 

Email: office@rcgconsulting.ro

Tel. 0786 228 479

Adresa: str. Ion Andreescu nr. 1, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel