Promovare online pentru micii producători locali prin intermediul site-ului Produs de Hunedoara – Bun și fain, cu drag din Ardeal

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Toți cei care doresc să cumpere produse tradiționale și obiecte de manufactură de la producătorii din județul Hunedoara au la dispoziție site-ul www.produsdehunedoara.ro, unde sunt prezentați, cu date de contact, o parte dintre cei care produc dulcețuri, siropuri, miere, lactate și brânzeturi, fructe, legume, uleiuri, produse de panificație și patiserie, obiecte din lemn, ceramică, țesături și alte piese de artizanat.

De asemenea, pe platforma de socializare Facebook este activ grupul Produs de Hunedoara, grup care cuprinde la acest moment aproximativ 4000 de membri. Acest spațiu online interactiv reprezintă un loc de întâlnire între producători și clienții interesați de ofertele acestora.

Toți producătorii din județul Hunedoara care doresc să beneficieze de promovarea gratuită pe aceste canale online, pot transmite solicitarea de înscriere la adresa de e-mail adeh_hd@yahoo.com, contact al instituției publice care administrează aceste platforme, respectiv Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara, din subordinea Consiliului Județean Hunedoara.

Încurajăm toți hunedorenii să cumpere produse autohtone și să sprijine astfel micile afaceri locale, contribuind la dezvoltarea economică a comunității.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania