fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJO lebădă epuizată, care plutea printre gunoaiele de pe lacul de acumulare...

O lebădă epuizată, care plutea printre gunoaiele de pe lacul de acumulare din Floreşti, salvată de pompierii clujeni

Publicat în

spot_img
spot_img

Pompierii clujeni au intervenit marţi pentru a salva o lebădă epuizată, care plutea printre deşeurile din lacul de acumulare de la Floreşti.

„Pompierii clujeni au intervenit pentru a salva o lebădă de pe lacul de acumulare din localitatea Floreşti. Lebăda a fost observată de trecători, care au anunţat (…) că aceasta plutea epuizată între deşeurile din zona de decantare a barajului”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii au ajuns la lebădă cu ajutorul unei bărci de salvare și au dus pasărea la clinica pentru animale din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară din Cluj.

(FOTO: ISU Cluj)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.