17.6 C
Cluj-Napoca

Slobodu’i a colinda | Evenimentul ”Crăciun în Maramureș” are loc, în acest an, exclusiv online

Publicat:

Evenimentul ”Crăciun în Maramureș” organizat de mai bine de un deceniu, va avea loc în acest an exclusiv online. Organizatorii s-au străduit până în ultimul moment să gândească o soluție hibrid, dar condițiile pandemice actuale nu permit așa ceva.

Consiliul Județean Maramureș le propune tuturor celor care vor să intre în atmosfera Crăciunului tradițional maramureșean să acceseze un site special creat pentru evenimentul ”Crăciun în Maramureș”, manifestare ajunsă la cea de-a XII-a ediție și care, în acest an, se desfășoară exclusiv online.

Accesând website-ul craciuninmaramures.maramures.ro veți descoperi o sumedenie de informații, mesaje și înregistrări video, colinde și obiceiuri de Crăciun din această zonă minunată. Filmările au fost realizate de-a lungul timpului în Muzeul Satului din Baia Mare, în încercarea de reconstituire a atmosferei specifice pregătirilor pentru Sărbătorile de iarnă. Pe site se va putea urmări și o retrospectivă a edițiilor precedente a evenimentului ”Crăciun în Maramureș”.

Toate înregistrările video pot fi urmărite și pe canalul de Youtube ”Crăciun în Maramureş”, canal la care vă invităm să vă abonați pentru a descoperi cele mai frumoase colinde și tradiții maramureșene.

”Crăciunul rămâne o sărbătoare a bucuriei, a liniștii și a armoniei în familie. Acasă, în jurul mesei, cu cei dragi aproape, urmăriți on-line ”Crăciun în Maramureș” în pace și liniște.”, ne îndeamnă organizatorii.

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img