Şapte persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă seara în localitatea Oraşu Nou, județul Satu Mare.

“La faţa locului s-au deplasat 9 pompieri militari ai Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD, un TIM (terapie intensivă mobilă) şi un EPA (echipaj de prim-ajutor) şi o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor PSI. 7 persoane au fost implicate în accidentul rutier, suferind de leziuni minore, 4 au fost transportate cu ambulanţele SMURD la UPU Satu Mare, 3 au fost transportate la CPU Negreşti Oaş”, a transmis ISU Satu Mare.

Potrivit IPJ Satu Mare, accidentul a fost cauzat de o depăşire pe linie continuă.

“Şapte persoane cu vârste cuprinse între 5 şi 45 de ani au suferit vătămări corporale uşoare în urma accidentului rutier produs aseară în jurul orei 19,30, pe raza localităţii Oraşu Nou. Din primele date se pare că un şofer, de 26 de ani, din Oraşu Nou, ar fi efectuat o manevră de depăşire încălcând marcajul continuu şi astfel intrând în coliziune cu un auto condus de o femeie, de 45 de ani, din aceeaşi localitate, care ar fi efectuat un viraj la stânga fără să se asigure”, potrivit IPJ Satu Mare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească toate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

(FOTO: ISU Satu Mare)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania