Prim-vicepreședintele organizației județene Hunedoara a PNL, Adrian David, este noul director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, el fiind numit în această funcție printr-o decizie a şefei Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adela Cojan.

Adrian David va fi, începând din 4 ianuarie, noul director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Hunedoara, înlocuind-o pe Ecaterina Cumpănașu. El a fost numit pe această funcție printr-o decizie a şefei Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adela Cojan.

”Îmi propun să contribui cu tot ce pot la întărirea prestigiului instituției, la digitalizarea acesteia și la creșterea calității serviciilor pentru asigurați, în general. În programul de guvernare sunt specificate clar care sunt prioritățile pentru serviciile publice și obiectivul nostru este să fim o instituție modernă, eficienta și stabilă”, a declarat, pentru Știrile Transilvaniei, Adrian David.

Adrian David a fost administratorul public al municipiului Deva, iar după alegerile locale a fost consilier al primarului Devei, Florin Oancea.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

1 COMENTARIU

  1. Niciodata nu am crezut in mesterii care se pricep la toate… Iar in politicienii care pot ocupa absolut orice post/capat al ciolanului nici atat. Succes in digitalizare :)!

Comments are closed.