Sorin Cîmpeanu a declarat, într-o intervenție pentru Știrile ProTV, că 11 ianuarie – data reînceperii cursurilor după vacanța de iarnă – este un termen “mult prea scurt” pentru a fi redeschise fizic școlile. Ministrul Educației susține, pentru sursa citată, că “își dorește deschiderea cât mai grabnică a școlilor”, dar asta “în măsura în care situația epidemiologică o va permite”.

Sorin Cîmpeanu nu a prezentat niciun plan clar pentru redeschiderea școlilor, spunând doar că “instituțional” ministerul “își dorește deschiderea cât mai grabnică a școlilor”.

”Pe 11 ianuarie mi se pare mult prea scurt. Pe 11 ianuarie e termenul dintr-un calendar care a fost construit cu multe luni de zile în urmă. Ministerul Educației, instituțional, îşi doreşte redeschiderea cât mai grabnică a şcolilor, în măsura în care situaţia epidemiologică o va permite. Revenirea la şcoală se va face ţinând seamă şi de ceea ce vor face alte state care se confruntă cu aceeaşi problemă″,a declarat ministrul Cîmpeanu pentru sursa citată.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania