Un tânăr de 27 de ani rămas împotmolit cu mașina în noaptea de Revelion pe un drum forestier din zona comunei Văliug, județul Caraș-Severin, a fost găsit de jandarmi după un apel la 112. Tânărul era îmbrăcat doar în lenjerie intimă, iar la venirea echipajului de jandarmi acesta a făcut un circ incredibil, nemulțumit fiind că jandarmii nu i-au adus țigări și haine și amenințându-i pe aceștia cu „avocații săi”. Totul este filmat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Caraș-Severin.

” Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!” Au fost cerințele exprimate de un tânăr în vârstă 27, care a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier, în zona localității Văliug.

În data de 01 ianuarie, la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată in misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor intr-o zona impădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a ramas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal. In mai putin de o oră jandarmii montani au ajuns la fața locului, unde, au găsit persoana în cauza în interiorul autoturismului, doar în lenjerie intimă, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos. La sosirea forțelor de ordine tânărul a manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, fiind nemulțumit că aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări.

”În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie. Tânărul a fost transportat in siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional.”, anunță Jandarmeria Caraș-Severin.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania