fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI COVASNAPatinoarul acoperit din Sfântu Gheorghe, închis din cauza creșterii numărului de cazuri...

Patinoarul acoperit din Sfântu Gheorghe, închis din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Patinoarul artificial de lângă arena sportivă Sepsi din Sfântu Gheorghe, administrat de municipalitate, a fost închis din cauza creşterii numărului cazurilor de COVID-19 în ultimele zile.

“A fost o mare plăcere pentru noi să putem deschide patinoarul pentru public în aceste momente dificile, ca urmare a scăderii numărului de cazuri noi de COVID-19.

Din păcate, numărul infectărilor în ultimele zile este din nou în creştere, astfel, în interesul comunităţii, suntem obligaţi să suspendăm programul de patinaj public pe termen nelimitat. Sperăm să ne revedem în curând pe patinoar, în siguranţă!”, a transmis administratorul patinoarului pe pagina oficială de Facebook.

Patinoarul a fost deschis la mijlocul lunii decembrie, în urma scăderii incidenţei cumulate a cazurilor de COVID-19 sub 3 la mia de locuitori, dar a funcţionat la capacitate redusă, pe gheaţă având acces maxim 260 de persoane simultan.

(FOTO: Sepsi ReKreatív / Facebook)

Ioana Pop

Articole recente

Wizz Air, desemnată cea mai proastă companie aeriană pentru al treilea an la rând

Rezultatul în general slab vine pe măsură ce tarifele companiilor aeriene au crescut ca urmare a costurilor mai mari ale combustibilului și a taxelor ecologice.

Primarul comunei Ilieni, care a pierdut alegerile, a anunţat că demisionează din funcţie înainte de încheierea mandatului

Imre Fodor, care a candidat pentru cel de-al cincilea mandat pe lista UDMR, a pierdut alegerile locale în faţa candidatului independent Benko Arpad-Jeno.

Zece profesori și antrenori remarcabili din toată țara, premiați cu Premiul Mentor pentru excelență în educație

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă anual, începând din 2010, profesorilor și antrenorilor care au descoperit tineri talentați și care au avut un rol important în evoluția profesională a discipolilor pe care i-au îndrumat în carieră.

Primul elev de etnie romă care a absolvit liceul din Tălmaciu, mândria școlii și a părinților

Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” din Tălmaciu se mândrește cu Victor Carole, primul elev de etnie romă care a reușit să își atingă visul de a absolvi studiile, în ciuda tuturor obstacolelor ce i-au venit în cale de-a lungul anilor. 

Mai multe articole de același fel

Primul primar rom din judeţul Covasna spune că a scris istorie, după ce l-a învins pe candidatul UDMR

Preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa” Covasna, Alexandru Racolţa, care a fost ales în funcţia de primar al comunei Belin, a declarat că îşi propune să lucreze cu o echipă de specialişti alături de care să dezvolte localitatea în următorii patru ani