Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) continuă şi în acest an universitar organizarea activităţilor didactice de pregătire a elevilor pentru examenul de Bacalaureat.

Programul se va desfăşura în perioada 16 ianuarie – 12 iunie anul acesta, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepţia zilelor de concediu legal. Programul complet, pentru fiecare disciplină, poate fi accesat pe pagina web dedicată proiectului.

Orarul a fost stabilit în aşa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susţină proba scrisă în cadrul examenului de Bacalaureat. Astfel, între orele 9:00 – 10:30 se vor desfăşura modulele la limba şi literatura română, iar între orele 10:45 – 12:15 vor avea loc, în paralel, modulele de la disciplinele istorie şi matematică. Începând cu ora 12:30 se vor desfăşura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a 3-a probe de la Bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

“Toate activităţile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfăşura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea şi un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice şi elevi”, a declarat rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Înscrierea pentru participarea la activităţile didactice de pregătire pentru examenul de Bacalaureat se poate realiza prin intermediul acestui formular. Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activităţile de pregătire şi pe platforma Google Classroom.

Partenerii UVT pentru aceste activităţi sunt Consiliul Naţional al Elevilor și Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania