Județul Cluj este în această lună gazda unui eveniment internațional unic și inedit în Europa.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Toți iubitorii sporturilor de iarnă, chiar și cei care nu au experiență, sunt invitați duminică, 17 ianuarie, la World Snow Day, în cadrul resortului Buscat, din stațiunea Băișoara.

Potrivit Asociaţiei Napoca Trio, orgnaizatorul evenimentului, cei care se înscriu și vor participa la World Snow Day vor beneficia de cursuri gratuite de schi sau snowboard și vor fi instruiți de instructori experimentați și acreditați.

De asemenea, tot în cadrul evenimentului, organizat în parteneriat cu Federația Internațională de Schi, va exista și o mică competiție: Fun Race. Va fi o cursă distractivă pe schiuri, cu elemente surpriză precum: stația de tras cu arcul, aruncatul bulgărilor, mersul cu spatele și multe alte surprize. Iar cei mai buni vor primi premii din partea organizatorilor.

Evenimentul speră să aducă la start zeci de participanți. Programul va începe la ora 9.00. De la ora 10.00 vor avea loc cursurile de schi pentru cei fără experiență, urmând ca mai apoi – în jurul prânzului – să aibă loc și competiția.

Evenimentul se va desfășura în condiții sanitare optime, prin respectarea tuturor măsurilor restrictive în vigoare. Participanții vor avea la dispoziție dezinfectanți și vor fi nevoiți să poarte masca de protecție. De asemenea, se va păstra distanță între toți cei care vor fi prezenți la eveniment, prin delimitări clare impuse de organizatori.

Puteți să vă înscrieți la World Snow Day AICI.

(FOTO: Facebook / World Snow Day)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania